SI | EN

Novi Opel Mokka X in Zafira zablesteli pred Jareninskim dvorcem

Pretekli teden smo v čudovitem okolju Jareninskega dvorca, na posestvu vinske kleti Dveri-Pax v Jarenini, predstavnikom medijev predstavili nadgrajena modela Opel Mokka X in Zafira. S pomočjo naprednega sistema pomoči vozniku OnStar, so se tako novinarji in uredniki podali na pot v neznano; zgolj s pomočjo vodenja odličnih svetovalcev sistema OnStar v Lutonu. Slovensko govoreči svetovalci so jih tako usmerjali na poti in varno v novih Opel Mokkah x in Zafirah »pripeljali« do končne destinacije, kar 800 let starega popolnoma prenovljenega dvorca, kjer so v čudovitem okolju štajerskih gričev podrobneje spoznali prednosti obeh nadgrajenih modelov.
Še en odlično izpeljan dogodek naše agencije!

 

NOVICE IN DOGODKI


Barbara Hauptman Tomšič je direktorica oglaševalsko izobraževalne agencije Eter. Prepričana je v pomen prodajnega svetovalca kot znamke, ki ji stranke zaupajo, in da to predstavlja izključno prednost ne le za samega prodajalca, ampak tudi za kolektiv in seveda podjetje – tudi v kontekstu vse pogostejšega nakupovanja na daljavo.

V zadnjih dneh septembra smo za direktorje zastopstev ter vodij poprodajne mreže BMW Slovenija izvedli dvodnevni coaching na temo uspešne komunikacije s strankami. 

V prvih dneh septembra smo s Toyotinimi hibridi preživeli čudovit dan ob Velenjskem jezeru. 

Konec aprila smo na posestvu Guerilla, na Planini, skupaj s predstavniki medijev ter predstavniki Oplovih zastopstev ter drugih poslovnih partnerjev praznovali visok jubilej podjetja Opel. 
V prvih dneh marca smo v Ljubljani organizirali modno in tehnično obarvan dogodek ter vsem zastopnikom BMW in MINI predstavili novo dodatno opremo ter kolekcijo oblačil in modnih dodatkov za leto 2019/2020. 
V prvih dneh oktobra smo sodelovali na prestižnem dogodku Top vino in vsem vinskim strokovnjakom iz več kot 20 držav ter domači javnostmi v Cankarjevem domu predstavili vozila Lexus.

Ekološko posestvo Trnulja, slovenska vice prvaka v dresurnem jahanju Špela Vadnjal in Cupido ter novi Opel Grandland X so navdušili predstavnike medijev!

Novi Opel Grandland X je prava izbira za pobeg iz vsakodnevnega vrveža v naravo, zato je podjetje Opel Slovenija predstavnike medijev tokrat povabilo na predstavitev tega novega člana družine X v sklop BIO hotelov s čudovito okolico in zanimivim štirinožnim gostom.

Še en odlično izpeljan dogodek naše ekipe!

Nova Opel Insignia si je za potep na golf igrišče Smlednik in svojo predstavitev kupcem izbrala čudovit, sončen oktobrski petek in navdušila svoje goste. Podjetje Avto Moste je namreč v Smledniku svojim najbolj zvestim kupcem predstavilo novo, dovršeno lepotico izjemne oblike, obogateno s številnimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi ter nadgrajenimi motorji. Gostje so se lahko med testnimi vožnjami prepričali v njene izjemne vozne lastnosti in eleganco. Ta dan pa so obiskovalci dogodka lahko premierno spoznali tudi novega predstavnika Oplove družine mestnih terencev – Opel Grandland X, ki je zlasti med igralci golfa s svojo prostornostjo in prilagodljivostjo voznim podlagam požel veliko navdušenja.

Še en odlično izpeljan dogodek naše ekipe!

V zadnjih majskih dneh smo poskrbeli za PR podporo še enega izjemnega dogodka – in sicer premiere najbolj gledanega muzikala vseh časov – Moje pesmi, moje sanje – tokrat v slovenski priredbi. V triurni predstavi, ki so jo prekinjale le stoječe ovacije navdušenih gledalcev, so se predstavili Eva Černe kot Maria, pa Boštjan Romih kot stotnik von Trapp, Irena Yebuah kot mati prednica in številni drugi.

Živ orkester pod taktirko Simona Dvoršaka je prostor oglromne hale Tivoli zapolnil do zadnjega kotička, fantastična izvedba pa nikogar ni pustila ravnodušnega.

Še en fantastičen uspeh naše ekipe!

V prvih junijskih dneh smo na Brdu pri Kranju, točneje v prostorih Nogometne zveze Slovenije, predstavnikom medijev predstavili novo Oplovo »admiralsko ladjo« - Opel Insignio.

Ta lepotica nas je vse navdušila, med drugim tudi Darka Čeferina, mednarodnega nogometnega kontrolorja, ki se nam je na tiskovni konferenci pridružil kot gost.

Ekipa naše agencije je bila zopet uspešna!

V prvih majskih dneh, nekaj dni pred premiero, smo predstavnikom medijev predstavili Muzikal Moje pesmi, moje sanje v slovenski izvedbi z izjemnimi Evo Černe, Boštjanom Romihom, Ireno Yebuah Tiran in številno ekipo kar 150-ih umetnikov, ki bodo od 26. maja dalje navduševali publiko na največjih odrih širom po Sloveniji.

Muzikal Moje pesmi, moje sanje, bolj znan po istoimenskem filmu, je eden najbolj priljubljenih muzikalov vseh časov. Po izjemnem uspehu na Broadwayu, kjer je doživel kar 1443 ponovitev so ga preselili tudi na West End. Tam po 2385 ponovitvah še danes drži rekord najdlje predvajanega ameriškega muzikala v Londonu. Od prve uprizoritve leta 1959 je bil prikazan že v 17 500 različnih produkcijah širom sveta, letno pa si ga ogleda več kot 600 000 ljudi.

Muzikal z znamenitimi napevi, kot so Climb every mountain, Edelweiss, DO, RE MI, My favourite things in druge, bo v slovenskem prevodu Nejca Lisjaka ob spremljavi simfoničnega orkestra pod taktirko maestra Simona Dvoršaka izvedlo preko 50 pevcev in igralcev, med njimi tudi: Eva Černe, Boštjan Romih, Irena Yebuah Tiran, Matjaž Stopinšek, Katja Konvalinka, Klemen Torkar, Simona Plut, Tjaša Hrovat ter mnogi drugi.

Še en izjemen dan agencije Eter!

V zadnjih majskih dneh so predstavniki podjetja Opel zopet navdušili tekače in obiskovalce maratona v Radencih. Že tradicionalno so poskrbeli za predstavitev svojih vozil, predvsem novosti, ter poskrbeli za dobro voljo.

Obiskovalci so se v družbi simpatičnih hostes lahko posladkali s palačinkami in odlično kavo, ter si hkrati "pritekli" eno glavnih nagrad - enoletno vožnjo z Oplovim vozilom.

Letos se je ekipa predstavnikov Opla, tako kot vsako leto, že tradicionalno udeležila maratona ter s tem dokazala, da Opel ni zgolj sinonim za odlično vožnjo, temveč tudi šport ter predvsem ekipni duh. Vse je potekalo v organizaciji ekipe Eter. Še en super dan za naš team!

V preteklih dneh je naša agencija poskrbela za organizacijo predstavitve Oplovih vozil na 24. Avtosalonu, ki je po dolgih letih spet »obiskal« Ljubljano. Po zanimivi tiskovni konferenci, ki so jo z energičnim plesnim nastopom otvorile »Birds Of Paradise« in predstavitvi nove lepotice Opel Insignie, Opel Crosslanda X in ostalih Oplovih izjemnih vozil, smo navdušili še goste na otvoritvenem dogodku z obilico glasbe in zabave. Ves teden so se na Oplovem sejemskem prostoru odvijali številni dogodki, za glasbo je poskrbela odlična Darja Gajšek, za smeh pa Tin Vodopivec. Najmlajše je navdušilo kolo sreče, tiste, nekoliko starejše ljubitelje avtomobilov, pa odlična predstavitev vseh novosti in tehničnih karakteristih in sistemov varnosti, po katerih še posebej slovijo Oplova vozila.

Še en fantastičen teden za številno ekipo agencije Eter!

Pretekli teden smo v čudovitem okolju Jareninskega dvorca, na posestvu vinske kleti Dveri-Pax v Jarenini, predstavnikom medijev predstavili nadgrajena modela Opel Mokka X in Zafira. S pomočjo naprednega sistema pomoči vozniku OnStar, so se tako novinarji in uredniki podali na pot v neznano; zgolj s pomočjo vodenja odličnih svetovalcev sistema OnStar v Lutonu. Slovensko govoreči svetovalci so jih tako usmerjali na poti in varno v novih Opel Mokkah x in Zafirah »pripeljali« do končne destinacije, kar 800 let starega popolnoma prenovljenega dvorca, kjer so v čudovitem okolju štajerskih gričev podrobneje spoznali prednosti obeh nadgrajenih modelov.
Še en odlično izpeljan dogodek naše agencije!

Opel ves čas preseneča ne le z dovršenimi modeli vozil, temveč tudi s sistemi pomoči vozniku.

Na gradu Strmol smo predstavnikom medijev predstavili nov sistem pomoči vozniku – OnStar, s katerim bodo lastniki Oplovih vozil sedaj še bolj varni, vožnja pa bo še prijetnejša. Sistem tako nudi sprožitev samodejnega SOS klica iz vozila v primeru prometne nesreče, pomoč pri kraji vozila, diagnostiko vozila na daljavo, odklepanje in zaklepanje vozila na daljavo ter številne druge opcije.

Še en uspešen dan naše ekipe!

V četrtek, 6.10. smo organizirali tiskovno konferenco, kjer smo predstavnikom medijev predstavili prenovljeno in izpopolnjeno maksi jadrnico- Maxi Jena, s katero se ekipa izjemnih jadralcev, tokrat v novi postavi, odpravlja novim jadralskim zmagam nasproti.

Leto je naokrog in s predstavniki vinske kleti Dveri-Pax smo prvo septembrsko soboto številnim obiskovalcem zopet priredili čaroben večer ob glasbi, izvrstni kulinariki in seveda njihovih vinskih prvencih. V čudovito prenovljenem, skoraj 900 let starem  dvorcu, na posestvu vinske kleti Dveri-Pax v Jarenini, smo obiskovalce navdušili s kulinariko izpod taktirke chefa, Igorja Jagodica in glasbo mojstrov soula in funka – The Soulfingers.  Še en super dan za ekipo Eter event team.

Zadnji avgustovski dnevi so bili za vse ljubitelje astrologije zelo zanimivi, saj so nebo preletavali številni zvezdni utrinki, ravno tako pa so bili navdušeni gostje dogodka, ki smo ga ob pred-premierni predstavitvi nove Opel Astre organizirali na Krvavcu, visoko pod zvezdami. Gostom smo večerjo postregli kar v zraku, in sicer v gondolah na poti na Krvavec, na vrhu pa v glasbeno-humornem prepletu, v družbi Petra Polesa in Tine Gorenjak predstavili novo zvezdo, ki bo slovenske ceste osvojila pozno jeseni – novo Opel Astro! Naravnost čudovito druženje zvezd med zvezdami!

V juniju smo v agenciji Eter sodelovali še pri enem zelo prijetnem projektu – predstavitvi Oplovih salonov kot psom prijaznih  lokalov.
Opel je prva avtomobilska znamka v Sloveniji, ki v svoje salone poleg lastnikov sprejme tudi njihove pse, za njihovo dobro počutje pa poskrbi z opremo posebnih kotičkov in s priboljški. Oplov pooblaščeni trgovec Avto Moste na Kajuhovi v Ljubljani se je sredi junija  kot prvi salon, prijazen psom predstavil medijem. Do konca junija pa bodo vsi Oplovi saloni imeli v organizaciji naše agencije opremljen pasji kotiček.

Pred dnevi smo v AvtoMoste, v salonu vozil Opel zvestim kupcem in obiskovalcem organizirali prijetno druženje.

Ob enem smo v središče dogajanja postavili novega Opel Vivara, ki je prejel nagrado dostavnik leta 2015*,
in ostala gospodarska vozila, vse to pa na prav poseben način. Zato smo že teden prej poslali stand up komika
Aleša Novaka in Uroša Kuzmana, na misijo testne vožnje novega Vivara, ki sta opravila nalogo zelo uspešno
in nas prisrčno nasmejala.

Sredi junija smo na posestvu vinske kleti organizirali kar dva dogodka, povezana z renoviranjem njihovega skoraj 900-letnega dvorca. Ob tej priložnosti smo ta kulturni dragulj, najprej pokazali novinarjem, nato pa še članom kluba Dveri-Pax. Ob tej priložnosti ni manjkalo odlične kulinarike Gregorja in Davida Vračka ter Janeza Bratovža, za izjemen glasbeni nastop pa je poskrbel Vlado Kreslin. Še en uspešen dan agencije Eter.

V maju smo ekipa agencije Eter izpeljali še eno uspešno promocijo vozil Opel, tokrat na teku treh src, v Radencih. Na tem tradicionalnem dogodku smo obiskovalcem predstavili najnovejše modele vozil Opel in jih "crkljali" s slastnimi palačinkami. Med več kot tisoč sodelujočimi smo ta dan izžrebali srečno voznico, ki bo celo leto lahko vozila zapeljivo Opel Corso. Še en uspešen dan agencije Eter!

V zadnjih oktobrskih dneh smo predstavnikom medijev predstavili novi Opel Vivaro. V zanimivem okolju Železniškega muzeja v Ljubljani smo »povezali« staro in vredno z novim, praktičnim, dovršenim in modernim in s tem navdušili goste. Še en uspešen dan agencije Eter!

V zadnjih oktobrskih dneh je naša agencija poskrbela za organizacijo še enega prijetnega dogodka, in sicer »sladko« druženje z mediji, kjer se je kot glavna zvezda predstavila mala inačica prave slovenske potice z imenom – Le Potica.

Nepozabno doživetje ob začetku jeseni – tradicionalno druženje ob dnevu vinske kleti Dveri-Pax
Prvo septembrsko soboto smo v vinski kleti Dveri-Pax že drugo leto zapored organizirali čudovito druženje, ki je navdušilo številne vinoljube in ljubitelje izbrane kulinarike ter izjemne glasbe.

Sredi marca smo čudovit dan v hotelu Nox, v Ljubljani, izkoristili za predstavitev novega, robustnega telefona CAT 100 slovenskim medijem.

Leto se poslavlja in naša agencija je organizirala tokrat že tradicionalno druženje vinske kleti Dveri-Pax s predstavniki medijev.

Konec oktobra so predstavniki podjetja Opel CEE, v organizaciji naše agencije, predstavnikom medijev predstavili popolnoma prenovljen avtomobil Opel Insignia. V čudovitem okolju posestva Pule, je jeklena lepotica očarala novinarje, ravno tako pa odlična kulinarika in predstavitev predstavnikov Opla, ki so zopet navdušili.


Prvi septembrski konec tedna so predstavniki vinske kleti Dveri-Pax iz Jarenine na široko odprli svoja vrata vsem tistim, ki vedo kaj je dobra vinska kaplja. Skupaj z gosti Prima Vina Stiriae Slovenaeso obiskovalce navdušili s pestrim glasbenim in kulturnim programom ter izbrano kulinariko in seveda izjemnimi vini.

Dogodek na posestvu Ugar - »Z Oplom na brezskrbne počitnice!«

Ob deset-letnici vinske kleti Dveri-Pax še en fantastičen, tradicionalen adrenalinski dan v družbi predstavnikov »sedme sile«.

Predstavnikom avtomobilističnih medijev predstavili novo cestno zapeljivko »Opel Cascada«

Eter 2013
Izdelava: MMstudio